Onze hallen

Ons specialisme is uw grootste voordeel!

Conexx heeft zich gespecialiseerd in bedrijfsgebouwen met een zadeldak (dak met 2 schuine kanten die samen komen in de nok). Voor gebouwen van 10 tot ruim 40 meter breed zijn wij uw ideale partner.

Door onze specialisatie hebben we uiterst uitgebalanceerde kwaliteitshallen ontwikkeld, waarbij de verschillende onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor zijn Conexx hallen efficiënt in gebruik en kunnen ze zeer effectief worden gebouwd.

 

Unieke staalconstructie zorgt voor maximale flexibiliteit van indeling, lagere kosten en hoger waardebehoud.

Conexx heeft door zijn specialisering een eigen unieke staalconstructie ontwikkeld, die wordt beschermd door een Europees patent. De taps toelopende raatliggers hebben veel hoogte / sterkte waar de krachten het grootst zijn en minder hoogte waar de krachten lager zijn. Zo volgt de staalconstructie bijna de ideale krachtenlijn en wordt het staal alleen gebruikt daar waar het nodig is. De open 6 hoekige gaten/hexagons, die bij deze unieke constructiemethode ontstaan, dragen verder bij aan het reduceren van het staalgebruik dat wel op kan lopen tot 25%. De Conexx-constructie biedt zo de mogelijkheid van een vrije overspanning met relatief weinig staal. Zo ondervindt u geen hinderlijke palen in u hal die uw indeling en daarmee uw gebruik van de hal negatief beïnvloeden. Zo behoudt u te allen tijde de mogelijkheid om uw hal optimaal te gebruiken. Dus wilt u een totale andere indeling en gebruik van uw hal in de toekomst, het is allemaal mogelijk met een Conexx hal! Daarmee behoud een Conexx hal naar de toekomst toe veel beter zijn waarde.

Dus blijf flexibel met een hal die de mogelijkheden voor de toekomst openhoud en daarmee zijn waarde betere behoud. Daarbij is het lage staalverbruik niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Een Conexx hal heeft door de typische constructie ook een goede lichtbeleving, doordat het licht zich beter verspreid door de open gaten. Daarnaast kunnen hierdoor leidingen en kabels gemakkelijker worden aangebracht en gemonteerd.

 

In Europa zijn we inmiddels één van de grootste spelers in hallen, stallen en loodsen met bijna 1000 gerealiseerde gebouwen. Naast de vele agrarische opslagloodsen en stallen realiseren we in de utiliteitssector o.a.: multi-bedrijfsunits, sporthallen, maneges en logistieke hallen en loodsen. In Scandinavië en Polen zijn we hiermee marktleider, waarbij we in Finland ijzersterk zijn met een marktaandeel van 40% in het totaal van de agrarische, utiliteit- en industriële bouw.

Nú kunt u ook in Nederland uw voordeel doen met het specialisme van Conexx. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te mogen zijn!

Een zadeldak hal leent zich uitstekend voor agrarische doeleinden en de uitstraling sluit perfect aan bij deze sector. Een Conexx hal biedt daarbij de combinatie van flexibiliteit met duurzaamheid voor een gunstige prijs. Met deze voordelen en onze jarenlange ervaring in deze branche hebben we vele hallen en stallen ontworpen en gebouwd voor koeien, geiten, schapen, kippen, nertsen, etc, als ook loodsen en schuren voor machinerie en goederen. Verdere gedetailleerde informatie over onze hallen vindt u bij 'Onze hallen' in de navigatiebalk. Info m.b.t. agrarische hallen specifiek kunt u vinden door te klikken op de hexagon 'Agrarische hallen en stallen' op de pagina 'Onze hallen'.

Een Conexx zadeldak-hal is een prijstechnisch gunstige, effectieve en flexibele utiliteitshal en leent zicht uitermate voor: logistieke en expeditie doeleinden, opslag en stalling, multibusiness units, sporthallen en verkoop activiteiten. Profiteer van een Conexx hal, of het nu gaat om flexibele opslag- of tentoonstellingsplaatsen, makkelijker  manoeuvreren, of vrije verandering van de indeling nu in de toekomst. Verdere gedetailleerde informatie over onze hallen vindt u bij 'Onze hallen' in de navigatiebalk. Info m.b.t. utiliteitshallen specifiek kunt u vinden door te klikken op de hexagon 'Utiliteits hallen en -loodsen' op de pagina 'Onze hallen'.

Een Conexx zadeldak constructie biedt industriële loodsen en productiehallen de flexibiliteit door de grote vrije ruimtes voor machines, productielijnen, kraanbanen, etc. Daarnaast zorgen onze oplossingen voor het realiseren van een energie-neutraal gebouw er voor dat uw bedrijfshal klaar is voor de toekomstige duurzaamheidsregels en wetten. Verdere gedetailleerde informatie over onze hallen vindt u bij 'Onze hallen' in de navigatiebalk. Info m.b.t. industriële en productiehallen specifiek kunt u vinden door te klikken op de hexagon 'Industriële hallen en loodsen' op de pagina 'Onze hallen'.