Duurzaamheid

Energie neutrale en duurzaam gerichte gebouwen

Duurzaamheid en energie zijn inmiddels ook niet meer weg te denken uit de bouwwereld. Door de toenemende regelgeving vanuit de overheid wordt het alleen nog maar belangrijker.

Duurzaamheid doorgevoerd

Duurzaamheid komt bij Conexx onder andere tot uiting in een efficient en uitgekiend transport waarbij het verbruik van brandstof en CO2 uitstoot geminimaliseerd wordt. Onze nieuw te bouwen fabriek zal zo goed als energie-neutrale bedrijfsvoering krijgen door gebruik van led-verlichting, zonnepanelen en warmte-terugwin units voor zowel lucht als water. Tevens is de luchtbehandeling uitgevoerd met koolfilters om de productie uitstoot zo ver als mogelijk te minimaliseren en daarbij een gezond binnenklimaat voor onze medewerkers te realiseren. Daarnaast is er in het nieuwe kantoor voor de werknemers de mogelijk om te sporten (fitness en squash) en te ontspannen.

Bij de materialen voor uw hal hebben wij ook een sterke focus op duurzaamheid. Zo gebruiken we voor de fundatie een zelf bedacht systeem C-pack genaamd, waarbij we de bekisting hebben vervangen door een grote zak. Hierdoor wordt er kostbaar hout bespaard en droogt de funderingsvoet langzamer waardoor deze beter uithard met een stevigere fundatie tot gevolg. Al onze ramen zijn met drie-laags beglazing uitgevoerd om energiebesparing bij onze klanten te bevorderen.

Energie-neutraal komt sneller dan u denkt!

De energiemarkt is een zeer complexe, snel veranderende markt met moeilijk te doorgronden materie. Wij zien het als onze taak, als specialist en vooruitstrevende marktleider in zadeldak-hallen, om uw hal of loods klaar te maken voor de eisen van morgen en de (nabije) toekomst. Daarom heeft Conexx voor u, samen met een specialist in duurzaamheid, de mogelijkheden onderzocht voor zadeldak-hallen. Wij hebben voor u de juiste duurzame technologieën geselecteerd en pasklaar gemaakt voor bedrijfsgebouwen met een zadeldak. De gebruikte technologieën zijn:

 • Led-verlichting
 • Zonnepanelen
 • Gebalanceerde luchtventilatie

Door gebruik van led-verlichting en eventueel gebalanceerde luchtventilatie bespaart u al gemakkelijk veel energie. Met behulp van zonnepanelen wordt de dan nog benodigde energie zelf opgewekt. Passend bij onze bedrijfswaarden van kwaliteit en transparantie hebben wij daarbij voor u uit de onoverzichtelijke wereld van aanbieders goede en betrouwbare leveranciers gekozen, die net als Conexx pure kwaliteit en service leveren.

Wees voorbereid en profiteer nu al van duurzaamheid. Zo is een Conexx hal goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!

Projecten en klantreferenties

 • Sanne Pauwman

  Conexx gebruikt Led verlichting, gebalanceerde ventilatie zonnepanelen om gebouwen energiearm of -neutraal te …

 • Bart de Jong

  Conexx gebruikt Led verlichting, gebalanceerde ventilatie zonnepanelen om gebouwen energiearm of -neutraal te …

 • Naam project

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna...

  Bekijk project
 • Naam project

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna...

  Bekijk project
 • Project met info

  15/02/2018
  225
  Bewaarloods

  Donec facilisis tortor ut augue lacinia, at viverra est semper. Sed sapien metus, scelerisque nec pharetra id, tempor...

  Bekijk project